Nieuws

Aanmelden bijeenkomst voor huiseigenaren

Geplaatst op 1 september 2021

De komende tijd maken we binnen het project Gasvrij Gorecht weer nieuwe stappen. Zo ligt er een concept voor het warmtenet en kunt u vanaf dit najaar gratis overstappen naar koken op inductie. Op 14 september en 21 september organiseren we samen met de gemeente bijeenkomsten om u als huiseigenaar bij te praten over het project. Wij nodigen u van harte uit om een van deze bijeenkomsten bij te wonen.

Bijeenkomsten op dinsdag 14 en 21 september

De bijeenkomsten op dinsdag 14 en 21 september zijn in de Vredekerk aan de Van der Duyn van Maasdamweg 216 in Hoogezand en starten om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

Het programma is beide avonden gelijk. U krijg allereerst meer informatie over het warmtenet. Arjan Hermanides van het Energieloket Groningen vertelt u meer over de verschillende subsidies om energie te besparen. Tot slot vertellen we u hoe u gratis kunt overstappen van koken op aardgas naar koken op inductie. Daarna is er ruimte voor vragen.

Bijwonen en aanmelden

U kunt de bijeenkomst zowel fysiek als digitaal bijwonen. Als u niet bij de bijeenkomst kunt of wilt zijn, kunt u deze digitaal volgen.

In verband met corona vragen wij u zich aan te melden als u naar de bijeenkomst van 14 of 21 september in de Vredekerk wilt komen. Meld u aan via www.gasvrijgorecht.nl/bijeenkomsten-voor-huiseigenaren-gorecht-noord of door ons te bellen via de gemeente (tel. 0598 – 37 37 37).

Buurtteam huiseigenaren 

Deze bijeenkomsten zijn opgezet in samenwerking met het Buurtteam Huiseigenaren. Het Buurtteam Huiseigenaren is een groep huiseigenaren in Gorecht-Noord die actief met het project meedenken. Wilt u zich bij hen aansluiten en zo ook uw mening laten meetellen? Neem dan contact op met Gasvrij Gorecht door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of ons te bellen via de gemeente (0598 – 37 37 37).

Meer berichten