Nieuws

Bewoners Lefier en De Reensche Compagnie stemmen vóór de warmtering

Geplaatst op 21 juni 2023

De bewoners van Lefier en De Reensche Compagnie hebben vóór de warmtering gestemd. Om de flats van Lefier en De Reensche Compagnie aan te sluiten op de warmtering moet 70% van de huurders vóór stemmen. Zowel bij Lefier als bij De Reensche Compagnie heeft een ruime meerderheid van de bewoners vóór gestemd. Een belangrijke stap richting een aardgasvrij Gorecht-Noord.

Hoe gaat het nu verder?

Het is goed nieuws dat zowel de bewoners van Lefier als De Reensche Compagnie kiezen vóór de warmtering. Het is een mooie eerste stap om Gorecht-Noord in de toekomst aardgasvrij te verwarmen. De bewoners van Woonzorg Nederland en Groninger Huis ontvangen later meer informatie over het aansluiten op de warmtering. We houden u graag op de hoogte over de voortgang van de warmtering. Als er voldoende bewoners zijn die willen overstappen op de warmtering, wordt deze in eind 2025 aangelegd.

Heeft u nog vragen over de warmtering?

Kijk dan vooral even tussen vraag en antwoord of uw vraag hier tussen staat. Daarnaast kunt u ook altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen met 06 15 57 50 22.

Uitlegvideo’s

Naast de vraag en antwoord pagina hebben wij ook twee video’s die u kunt bekijken.

In deze animatievideo ziet u in ± 1 minuut hoe de warmtering precies werkt.
In deze video beantwoorden wij de meest gestelde vragen over het project.
Meer berichten