Nieuws

Bijeenkomst huiseigenaren 14 september online meekijken

Geplaatst op 13 september 2021

Op 14 september (en 21 september) organiseren we samen met de gemeente bijeenkomsten om u als huiseigenaar bij te praten over het project. Tijdens de bijeenkomst krijgt u informatie over het warmtenet. Arjan Hermanides van het Energieloket Groningen vertelt u meer over de verschillende subsidies om energie te besparen. Tot slot vertellen we u hoe u gratis kunt overstappen van koken op aardgas naar koken op inductie. Daarna is er ruimte voor vragen. Wij nodigen u van harte uit om een van deze bijeenkomsten bij te wonen.

U kunt de bijeenkomst zowel fysiek als digitaal bijwonen. Als u niet bij de bijeenkomst kunt of wilt zijn, kunt u deze digitaal volgen via het YouTube-kanaal van de gemeente Midden-Groningen.

U kunt de hele bijeenkomst ook later online terugkijken. De video blijft beschikbaar via de website van Gasvrij Gorecht.

Aanmelden bijeenkomst 21 september

U kunt zich nog aanmelden voor de bijeenkomst op 21 september. Die is in de Vredekerk aan de Van der Duyn van Maasdamweg 216 in Hoogezand en start om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

In verband met corona vragen wij u zich aan te melden als u naar de bijeenkomst van 21 september in de Vredekerk wilt komen. Meld u aan via www.gasvrijgorecht.nl/bijeenkomsten-voor-huiseigenaren-gorecht-noord of door ons te bellen via de gemeente (tel. 0598 – 37 37 37).

Buurtteam Huiseigenaren

Deze bijeenkomsten zijn opgezet in samenwerking met het Buurtteam Huiseigenaren. Het Buurtteam Huiseigenaren is een groep huiseigenaren in Gorecht-Noord die actief met het project meedenken. Wilt u zich bij hen aansluiten en zo ook uw mening laten meetellen? Neem dan contact op met Gasvrij Gorecht door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of ons te bellen via de gemeente (0598 – 37 37 37).

Meer berichten