Nieuws

Gratis Wat is Wijs-advies voor huiseigenaren

Geplaatst op 22 mei 2023

Alle huiseigenaren* van Gorecht-Noord kunnen een gratis Wat is Wijs-advies aanvragen. Met dit advies helpen wij u op weg bij het verduurzamen van uw huis.

* Uitgezonderd de huiseigenaren van VVE De Nieuwe Brug.

Wat is een Wat is Wijs-advies?

Een Wat is Wijs-advies is een gratis advies voor het verduurzamen van uw huis. Voor het opstellen van het advies komt een adviseur bij u thuis. Aan de hand van dit bezoek stelt de adviseur een rapport op. Hierin staat welke maatregelen u het beste kunt nemen om uw huis te verduurzamen. Denk aan maatregelen zoals het isoleren van uw dak of het plaatsen van HR++glas. In het rapport staat ook hoe u deze maatregelen het beste kunt betalen en welke subsidiemogelijkheden er zijn.

Waarom is het verduurzamen van mijn woning belangrijk?

Door het nemen van energiebesparende maatregelen verbruikt u minder energie. Dat is beter voor uw portemonnee en het milieu. Bovendien heeft u minder last van tocht en geluid in huis. Dat zorgt voor meer comfort. Ook is uw huis hiermee geschikt voor een andere manier van verwarmen, zoals de warmtering.

Hulp bij het aanvragen van subsidies

Wij kunnen u ook helpen bij het aanvragen van de subsidies. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van de subsidies? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen naar 06 155 750 22.

Stappenplan

Stap 1
Vraag een gratis Wat is Wijs-advies aan.

Vraag hier uw gratis Wat is Wijs-advies aan

Stap 2
De adviseur maakt met u een afspraak en bekijkt uw woning.

Stap 3
De adviseur stelt een rapport op. Hierin staat welke maatregelen u het beste kunt nemen om uw huis te verduurzamen. In het rapport staat ook voor welke subsidies u in aanmerking komt. In veel gevallen kunt u de maatregelen gedeeltelijk of zelfs gratis laten uitvoeren. 

Stap 4
U kunt ervoor kiezen om:

  • Maatregelen te laten uitvoeren door een aannemer.
  • Maatregelen zelf uit te voeren met behulp van het klusteam.
  • Geen maatregelen uit te voeren.

Een Wat is Wijs-advies is vrijblijvend. U bent niet verplicht de maatregelen uit te voeren.

Lees hier meer over het Wat is Wijs-advies.

Meer berichten