Doet u ook mee?

 

Benieuwd naar hoe een warmtering precies werkt? Bekijk dan onze animatie! In ± 1 minuut ziet u hoe een warmtering werkt.

 

 

Stembus gasvrij gorecht

Stemmen voor de warmtering

Dit voorjaar vragen wij de huurders van Gorecht Noord voor of tegen de warmtering te stemmen. Om de verwarming te veranderen moet minimaal 70% van de huurders instemmen. Alle huurders ontvangen hierover een brief met akkoordverklaring. Op basis van de uitslag van de stemming en het definitief ontwerp van de warmtering nemen de verhuurders een besluit. In het najaar weten we dan of de verandering echt door kan gaan.

Veelgestelde vragen

In de onderstaande video geven we antwoord op de meest gestelde vragen over het project en de warmtering.

Heeft u na het zien van de video nog vragen? Kijk dan vooral even tussen vraag en antwoord of uw vraag hier tussen staat. Daarnaast kunt u ook altijd even contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen met 06 15 57 50 22.

 

Veelgestelde vragen

 

 

Voor huurders van de Reensche Compagnie

Voor de bewoners van de Reensche Compagnie staat op dinsdag 13 juni een informatiebijeenkomst gepland. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij u meer over de warmtering en wat u kunt verwachten. Uiteraard kunt u ook vragen stellen.

Afspraak inplannen

Heeft u nog vragen over het project of de warmtering? U kunt altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen naar 06 155 750 22. Een whatsapp bericht sturen is ook mogelijk. Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis komen voor een keukentafelgesprek. Tijdens zo’n gesprek aan huis kunt u al uw vragen over de warmtering en het project stellen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken of via de mail. Daarnaast kunt u ook het afsprakenformulier  hiervoor invullen.

 

Afspraak inplannen Reensche Compagnie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor huurders van Lefier

De stemperiode van Lefier is positief afgerond. Zo’n 72% van de bewoners heeft vóór de warmtering gestemd. Het is geweldig nieuws dat de bewoners van Lefier de eerste stap hebben gezet in het aardgasvrij maken van Gorecht Noord.

 

Uitslag stemming Lefier

 

Heeft u nog vragen over de stemming of de warmtering?

U kunt contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen naar 06 155 750 22. Een whatsapp bericht sturen is ook mogelijk.

 

  

Voor huurders van Groninger Huis

Alle bewoners van Groninger Huis hebben thuis een brief en akkoordverklaring ontvangen. Op dinsdag 16 mei zijn er twee informatiebijeenkomsten gepland.

Binnenkort meer informatie..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor huurders van Woonzorg

Alle bewoners van Woonzorg ontvangen begin juni een brief en akkoordverklaring.