Nieuws

Nieuwsbrief 1 en 2 ook digitaal te lezen

Geplaatst op 8 maart 2021

Inmiddels heeft u de tweede nieuwsbrief van Gasvrij Gorecht ontvangen. Bent u deze kwijt, of leest u deze liever digitaal? We zetten alle nieuwsbrieven ook als PDF-bestand op de website. Zo kunt u de nieuwsbrief altijd terugvinden.

Eerste nieuwsbrief

Klik hier om de eerste nieuwsbrief (december 2020) te lezen. In deze nieuwsbrief leest u meer over het project Gasvrij Gorecht. Daarnaast krijgt u in deze eerste editie al de voorlopige resultaten van ons onderzoek, stelt projectleider Johan Duut zich aan u voor en beantwoorden we een vraag van een bewoner over isolatie.

Tweede nieuwsbrief

Voor de tweede nieuwsbrief (februari/maart 2021) bestaan twee versies: een versie voor huurders, en een versie voor huiseigenaren.

In beide versies kunt u lezen wat wij meenemen van de uitzending van Radar (8 februari 2021) over collectieve warmtesystemen. Daarnaast vindt u in deze nieuwsbrief de definitieve resultaten van ons onderzoek. Voor huurders is er nog een artikel waarin Meindert Molter, bewonersparticipant van Lefier, zich aan u voorstelt. In de versie voor woningeigenaren staat een artikel over de bewoner Ad Vermeulen, die zelf al jaren van het gas af is.

Meer berichten