Nieuwsbrieven

Bewoners van Gorecht-Noord ontvangen ongeveer elke 2 maanden een nieuwsbrief van Gasvrij Gorecht. Hierin staan verschillende artikelen, en kunt u informatie lezen over het project.

Leest u de nieuwsbrief liever digitaal? Dat kan. Hieronder ziet u een overzicht van alle nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief 4 (juni 2021)

Voor de vierde nieuwsbrief (juni 2021) bestaan vijf versies:

 

In deze nieuwsbrief kunt u meer lezen over kartonfabriek ESKA. ESKA wil straks graag de warmte leveren voor het warmtenet in Gorecht-Nood. Daarnaast kunt u lezen over het gesprek dat tussen Mia Weikes en Maarten Kluit (bewoners Gorecht-Noord) en Peter Verschuren (wethouder gemeente Midden-Groningen).

Nieuwsbrief 3 (april 2021)

Voor de derde nieuwsbrief (april 2021) bestaan vijf versies:

 

In deze nieuwsbrief kunt u onder andere het artikel lezen waarin Robin de Klerk zich aan u voorstelt. Robin de Klerk ondersteunt project Gasvrij Gorecht vanuit Sameen. Daarnaast bevatten de versies voor Lefier, Woonzorg Nederland, Groninger Huis en woningeigenaren een interview met de heer Bruins. Hij kookt al een tijd op inductie, en deelt zijn ervaringen. De versie van De Reensche Compagnie bevat een artikel over hoe men op andere plekken in Nederland aardgasvrij worden, en wat Gasvrij Gorecht daarvan kan leren.

 

Nieuwsbrief 2 (februari/maart 2021)

Voor de tweede nieuwsbrief (februari/maart 2021) bestaan twee versies: een versie voor huurders, en een versie voor huiseigenaren.

In beide versies kunt u lezen wat wij meenemen van de uitzending van Radar over collectieve warmtesystemen. Daarnaast vindt u in deze nieuwsbrief de definitieve resultaten van ons onderzoek. Voor huurders is er nog een artikel waarin Meindert Molter, bewonersparticipant van Lefier, zich aan u voorstelt. In de versie voor woningeigenaren staat een artikel over de bewoner Ad Vermeulen, die zelf al jaren van het gas af is.

 

Nieuwsbrief 1 (december 2020)

Klik hier om de eerste nieuwsbrief (december 2020) te lezen. In deze nieuwsbrief leest u meer over het project Gasvrij Gorecht. Daarnaast krijgt u in deze eerste editie al de voorlopige resultaten van ons onderzoek, stelt projectleider Johan Duut zich aan u voor en beantwoorden we een vraag van een bewoner over isolatie.