Onderdeel

Bespaar energie

Bespaar energie met kleine stappen en isolatie

Samen met de woningcorporaties, de huurders en de huiseigenaren kijken we wat nodig is om woningen in de buurt te isoleren en verbeteren. In Nederland zijn drie op de vier woningen nog niet goed geïsoleerd. Terwijl isolatie alleen maar voordelen heeft. Uw woning blijft warmer en meer aangenaam. Het is beter voor het milieu. En uw energiekosten gaan omlaag.

 

Bent u huurder?

Uw woningcorporatie kijkt naar de maatregelen die mogelijk zijn in de woningen van uw flat. Woningen van Woonzorg Nederland zijn inmiddels verduurzaamd. Voor de woningen van Lefier starten binnenkort de werkzaamheden. De Reensche Compagnie en Groninger Huis werken aan hun plannen voor het verduurzamen van woningen. Daarover hoort u binnenkort meer. Uw woningcorporatie gaat woningen alleen verbeteren wanneer 70 procent van de huurders hiermee instemt.

 

Bent u huiseigenaar?

Gasvrij Gorecht helpt huiseigenaren om de woning te verbeteren. Samen met u zoeken wij uit wat voor uw woning het beste werkt. Dat doen we met het Wat is Wijs-advies. Vraag uw gratis Wat is Wijs-advies aan via dit formulier. Meer informatie voor de woningverbetering van huiseigenaren kunt u hier lezen.

Meer onderdelen