Nieuws

Tweederde huiseigenaren stemt voor warmtering

Geplaatst op 13 februari 2024

Het is gelukt! Afgelopen maanden vroegen we de huiseigenaren om voor of tegen aansluiting op de warmtering te stemmen. Van de 131 stemmers hebben 86 voor gestemd. Dat is tweederde van de stemmen. Daarmee kunnen we door met de voorbereidingen voor de aanleg van de warmtering. De huurders in de flats stemden vorig jaar al in. Dat betekent dat we weer een stapje dichterbij een Gasvrij Gorecht zijn.

Informatieavond april 2024
Dit jaar werken we de plannen voor de warmtering verder uit. Alle huiseigenaren ontvangen binnenkort een brief. In april 2024 organiseren we voor alle inwoners van Gorecht-Noord een informatiebijeenkomst. De uitnodiging hiervoor komt in de nieuwsbrief van maart.

Vragen?
Heeft u vragen? Bijvoorbeeld over het afsluiten van een nieuw energiecontract of over het vervangen van uw CV-ketel. Neem dan contact op met onze projecthuismeester Maarten Kluit. Hij is telefonisch te bereiken op (06) 15 57 50 22. U kunt ook mailen naar info@gasvrijgorecht.nl.

Noot bij dit bericht: Op de foto ziet u de eindstand op vrijdag 2 februari 2024, toen hadden 127 woningeigenaren gestemd. Daar zijn later nog vier stemmen bijgekomen. De eindstand is 86 – 45.

Meer berichten