Nieuws

Uw stem in Gasvrij Gorecht

Geplaatst op 2 augustus 2021

Gasvrij Gorecht onderzoekt de mogelijkheden om woningen in Gorecht-Noord te verwarmen met een warmtenet. Dat gaat om uw wijk en uw huis. Uw stem is dus belangrijk. Via buurtteams kunt u uw stem laten horen.

Het buurtteam voor woningeigenaren komt al enige tijd digitaal bij elkaar. Na de zomer willen we ook dat de huurders via buurtteams mee kunnen praten.

Buurtteam per woningbouwcorporatie

We gaan daarvoor per woningbouwcorporatie een buurtteam opzetten. Iedere corporatie stemt met de eigen bewonerscommissie af hoe zij dit gaan invullen. We zijn ons daarbij ervan bewust dat het u als bewoner tijd kost en dat wij die tijd zo zinvol mogelijk willen besteden.

Samen

Naast bewoners zullen ook gebiedsregisseurs van de gemeente bij de buurtteams aanschuiven. Ook zal vanuit de corporatie iemand aanwezig zijn en vanuit Gasvrij Gorecht. Samen zorgen we ervoor dat bewoners een stem hebben in het project. Daarbij kijkt de gebiedsregisseur ook naar wat de Gorecht-Noord verder nog nodig heeft als wijk.

Ook als u wat minder op de hoogte bent

Bent u niet goed op de hoogte? Dat is geen probleem. Bij de start van de buurtteams praten we alle deelnemers goed bij. Als u aansluit bij het buurtteam voor woningeigenaren, praten wij u van tevoren bij zodat u zonder problemen in kunt stappen. Ook kunnen deelnemers altijd met ons bellen voor meer informatie.

Wat vindt u belangrijk?

Nu is uw kans om dat aan ons door te geven door deel te nemen aan een buurtteam. Wij horen graag wat u belangrijk vindt bij de plannen van Gasvrij Gorecht, maar ook wat u belangrijk vindt in uw wijk.

Meer berichten