Vraag uw gratis Wat is Wijs-advies aan

Gasvrij Gorecht helpt huiseigenaren om de woning te verbeteren. Samen met u zoeken wij uit wat voor uw woning het beste werkt. Dat doen we met een Wat is Wijs-advies.

Wat is Wijs-advies

Door uw huis beter te isoleren verbruikt u minder gas. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Veel inwoners vragen zich af waar te beginnen. Maar ook hoe dat te betalen. Met het Wat is Wijs-advies helpen wij u op weg. Het Wat is Wijs-advies is een gratis advies van een adviseur van Gasvrij Gorecht. Deze adviseur komt bij u langs en loopt met u door uw woning. Op basis daarvan ontvangt u een advies. Hierin staat welke maatregelen u het beste kunt nemen. Maar ook hoe u deze maatregelen kunt betalen en welke subsidies hiervoor beschikbaar zijn.

Heeft u nog meer vragen over het Wat is Wijs-advies? U kunt veel antwoorden op veelgestelde vragen vinden onder het kopje ‘Wat is Wijs-advies’. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina onder het kopje ‘Hulp nodig?’

Ook gratis advies?

Vraag hier uw Wat is Wijs-advies aan.

 

Hoe voer ik de maatregelen uit?

Na het bezoek van onze adviseur ontvangt u een vrijblijvend advies over wat u kunt doen. Maar ook welke mogelijkheden er zijn om dat te betalen. Aan de hand van het advies kiest u zelf wat u doet. U bent niet verplicht om de maatregelen uit te voeren. U kiest zelf welke maatregelen u uitvoert. U kunt de werkzaamheden laten uitvoeren door een aannemer. U kunt een aannemer vragen om één of meerdere maatregelen voor u uit te voeren. Wij helpen u graag op het weg met het aanvragen van de subsidie en het kiezen van een aannemer.

Van de huishoudens in Gorecht-Noord die een Wat is Wijs-advies hebben aangevraagd, voeren drie bewoners de maatregelen zelf uit. Dit is een klein aantal. We onderzoeken daarom hoe dit beter kan. Als dat niet kan, stoppen we misschien met de vergoeding en hulp voor dit doe-het-zelven. Bewoners die begonnen zijn met het zelf uitvoeren van maatregelen kunnen dit sowieso afmaken.

Wat levert het mij op?

Door het nemen van energiebesparende maatregelen verbruikt u minder energie. Dat is beter voor het milieu en uw portemonnee. Bovendien heeft u minder last van tocht en geluid in huis. Dat zorgt er voor dat u comfortabeler woont. Ook is uw woning hiermee geschikt voor een andere manier van verwarmen, zoals de warmtering.

 

Hulp nodig?

We helpen u graag met uw aanmelding tijdens het wekelijkse spreekuur op maandag van 15:30 tot 17:00 en 19:00 tot 20:30 op het thuisadres van projecthuismeester Maarten Kluit (Sportterreinstraat 58, 9602 EE  Hoogezand). Daarnaast kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen met 06 15 57 50 22.

bellen kan op:
Ma-vr: 10.00-19.00
Za: 12.00-16.00
Zo: niet