Vraag uw gratis Wat is Wijs-advies aan

Gasvrij Gorecht helpt huiseigenaren om de woning te verbeteren. Samen met u zoeken wij uit wat voor uw woning het beste werkt. Dat doen we met een Wat is Wijs-advies.

Wat is Wijs-advies

Door uw huis beter te isoleren verbruikt u minder gas. Dat is goed voor het milieu en uw portemonnee. Veel inwoners vragen zich af waar te beginnen. Maar ook hoe dat te betalen. Met het Wat is Wijs-advies helpen wij u op weg. Het Wat is Wijs-advies is een gratis advies van een adviseur van Gasvrij Gorecht. Deze adviseur komt bij u langs en loopt met u door uw woning. Op basis daarvan ontvangt u een advies. Hierin staat welke maatregelen u het beste kunt nemen. Maar ook hoe u deze maatregelen kunt betalen en welke subsidies hiervoor beschikbaar zijn.

Heeft u nog meer vragen over het Wat is Wijs-advies? U kunt veel antwoorden op veelgestelde vragen vinden onder het kopje ‘Wat is Wijs-advies’. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina onder het kopje ‘Hulp nodig?’

Ook gratis advies?

Op dit moment is het maximaal aantal gratis adviezen aangevraagd. We verwachten dat er binnenkort nieuwe gratis adviezen beschikbaar komen. U kunt u dan inschrijven via onze website.

Hoe voer ik de maatregelen uit?

Na het bezoek van onze adviseur ontvangt u een vrijblijvend advies over wat u kunt doen. Maar ook welke mogelijkheden er zijn om dat te betalen. Aan de hand van het advies kiest u zelf wat u doet. U bent niet verplicht om de maatregelen uit te voeren. U kiest zelf welke maatregelen u uitvoert. Maar ook hoe u dat doet. U kunt:

  • De werkzaamheden laten uitvoeren door een aannemer. U kunt een aannemer vragen om één of meerdere maatregelen voor u uit te voeren. Wij helpen u graag op het weg met het aanvragen van de subsidie en het kiezen van een aannemer.
  • Zelf klussen. Bent u handig? Dan kunt u mogelijk een aantal maatregelen zelf uitvoeren. Dit kunt u samen met de adviseur bespreken. Als u zelf gaat klussen komt er een vakman langs om te kijken welke materialen u nodig heeft. De vakman bestelt de materialen voor u en helpt u bij starten en afronden van de klus. Is de klus geklaard? De vakman gaat dan na of u de werkzaamheden goed heeft uitgevoerd. Zo zorgen we dat u niet voor niets heeft geklust.

Wat levert het mij op?

Door het nemen van energiebesparende maatregelen verbruikt u minder energie. Dat is beter voor het milieu en uw portemonnee. Bovendien heeft u minder last van tocht en geluid in huis. Dat zorgt er voor dat u comfortabeler woont. Ook is uw woning hiermee geschikt voor een andere manier van verwarmen, zoals de warmtering.

 

Hulp nodig?

We helpen u graag met uw aanmelding tijdens het wekelijkse spreekuur op maandag tussen 15:30 uur en 17:00 uur in de gemeenschappelijke ruimte van De Reensche Compagnie (Tak van Poortvlietstraat 361, 3602 PJ, Hoogezand). Daarnaast kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@gasvrijgorecht.nl of te bellen met 06 15 57 50 22.