Nieuws

Wilma Nabring stelt zich voor

Geplaatst op 5 september 2022

Wilma Nabring: “Ik hoor graag hoe u geïnformeerd en betrokken wilt worden.”

Wilma Nabring is coördinator communicatie voor het project Gasvrij Gorecht. Zij stelt zich graag aan u voor.

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Wilma Nabring en samen met mijn man en onze dochter woon ik in De Wilp (gemeente Westerkwartier). Sinds 1 juni van dit jaar versterk ik het team van Gasvrij Gorecht. Samen met de buurtteams en het projectteam kijk ik hoe we de inwoners zo goed mogelijk kunnen informeren over en betrekken bij het project. Zo gingen we in juli de wijk in met ijs om in gesprek te gaan en zijn we nu druk bezig met de organisatie van de burendag op 24 september.

Wat is voor jou de grootste uitdaging?

Ik wil graag weten wat de inwoners nodig hebben om straks een goede keuze te kunnen maken. Huizen verwarmen met warm water is niet nieuw, maar wel voor de inwoners van Gorecht. Dat brengt natuurlijk vragen met zich mee. Want krijgen we het straks in de winter wel warm? Neemt de nieuwe ketel niet te veel ruimte in? En wat ga ik straks betalen? Op die vragen moeten we antwoord geven. En waar mogelijk inwoners ook zo veel mogelijk laten zien wat het nieuwe systeem inhoudt. Daarom zijn we bijvoorbeeld bezig met het inrichten van een modelwoning.

Welke oproep zou je willen doen?

Laat van u horen! Laat weten wat u belangrijk vindt en sluit u aan bij het buurtteam of kom naar één van de activiteiten. Ik hoor graag hoe u geïnformeerd en betrokken wilt worden.

Meer berichten