Nieuws

Workshop: koken op inductie

Geplaatst op 6 september 2021

Gasvrij Gorecht helpt u om alternatieven voor aardgas te gebruiken. Dankzij het project kunt u gratis overstappen op koken op inductie. Dat is een manier om elektrisch, dus zonder gas, te koken. Tijdens de kookworkshop laten wij u graag zien hoe gemakkelijk, snel en veilig koken op inductie werkt.

Bent u benieuwd hoe u kookt op inductie? Of heeft u vragen over koken op inductie en de overstap naar gasvrij koken? Gasvrij Gorecht nodigt u van harte uit voor de workshop ‘koken op inductie’. Tijdens de gezellige workshop maakt u kennis met deze manier van koken. Ook zijn wij aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Over de kookworkshop

Tijdens de kookworkshop kookt u samen met andere bewoners uit de wijk een maaltijd op een inductie kookplaat. U bereidt de maaltijd onder de enthousiaste leiding van Kok Dennis. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gegeven op Tak van Poortvlietstraat 361, 9602 PJ, Hoogezand. U kunt de maaltijd mee naar huis nemen, maar ook samen opeten.

Aanmelding

Meedoen is gratis. Bewoners van Gorecht-Noord ontvangen een uitnodigingsbrief voor de kookworkshop. Wanneer u deze brief heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan via onze website www.gasvrijgorecht.nl/kookworkshop of door te bellen naar (0598) 37 37 37. U kunt zich aanmelden met maximaal 2 personen uit één huishouden, of met iemand met wie u veel contact heeft en geen 1,5 afstand hoeft te houden.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@gasvrijgorecht.nl of bel (0598) 37 37 37.

Graag tot ziens bij een van de kookworkshops!

Meer berichten