Nieuws

Workshop: koken op inductie

Geplaatst op 6 september 2021

Gasvrij Gorecht helpt u om alternatieven voor aardgas te gebruiken. Dankzij het project kunt u gratis overstappen op koken op inductie. Dat is een manier om elektrisch, dus zonder gas, te koken. Tijdens de kookworkshop laten wij u graag zien hoe gemakkelijk, snel en veilig koken op inductie werkt.

Bent u benieuwd hoe u kookt op inductie? Of heeft u vragen over koken op inductie en de overstap naar gasvrij koken? Gasvrij Gorecht nodigt u van harte uit voor de workshop ‘koken op inductie’. Tijdens de gezellige workshop maakt u kennis met deze manier van koken. Ook zijn wij aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Over de kookworkshop

Tijdens de kookworkshop kookt u samen met andere bewoners uit de wijk een maaltijd op een inductie kookplaat. U bereidt de maaltijd onder de enthousiaste leiding van Kok Dennis. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gegeven op Tak van Poortvlietstraat 361, 9602 PJ, Hoogezand. U kunt de maaltijd mee naar huis nemen, maar ook samen opeten.

Aanmelding

Meedoen is gratis. Bewoners van Gorecht-Noord ontvangen een uitnodigingsbrief voor de kookworkshop. Wanneer u deze brief heeft ontvangen, kunt u zich aanmelden. Aanmelden kan via onze website www.gasvrijgorecht.nl/kookworkshop of door te bellen naar (0598) 37 37 37. U kunt zich aanmelden met maximaal 2 personen uit één huishouden, of met iemand met wie u veel contact heeft en geen 1,5 afstand hoeft te houden.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@gasvrijgorecht.nl of bel (0598) 37 37 37.

Graag tot ziens bij een van de kookworkshops!

Meer berichten
11 november 2021

Overstappen op inductie: zo werkt het

Bewoners van Gorecht-Noord die koken op een gastoestel, kunnen in 2021 en 2022 hun gastoestel inruilen voor een inductietoestel. In dit artikel geven we antwoord op veelgestelde vragen die we ontvangen over de overstap op inductie.

Lees verder
29 oktober 2021

Koken op inductie, tips van kok Dennis

Eind september zijn we begonnen met de gratis kookles voor koken op inductie. Kok Dennis Nolle geeft de kooklessen. Dennis kookt al jaren professioneel en privé op inductie. Hij vertelt u graag meer over zijn ervaringen met het koken en hoe het zit met de oude pannen.

Lees verder
13 september 2021
Bijeenkomst huiseigenaren 14 september online meekijken

Bijeenkomst huiseigenaren 14 september online meekijken

Op 14 september (en 21 september) organiseren we samen met de gemeente bijeenkomsten om u als huiseigenaar bij te praten over het project. Wij nodigen u van harte uit om een van deze bijeenkomsten bij te wonen. U kunt de bijeenkomst zowel fysiek als digitaal bijwonen. Als u niet bij de bijeenkomst kunt of wilt zijn, kunt u deze digitaal volgen via het YouTube-kanaal van de gemeente Midden-Groningen.

Lees verder
1 september 2021
Aanmelden bijeenkomst huiseigenaren

Aanmelden bijeenkomst voor huiseigenaren

De komende tijd maken we binnen het project Gasvrij Gorecht weer nieuwe stappen. Zo ligt er een concept voor het warmtenet en kunt u vanaf dit najaar gratis overstappen naar koken op inductie. Op 14 september en 21 september organiseren we samen met de gemeente bijeenkomsten om u als huiseigenaar bij te praten over het project. Wij nodigen u van harte uit om een van deze bijeenkomsten bij te wonen.

Lees verder