Nieuws

Workshops ‘koken op inductie’ weer hervat

Geplaatst op 7 februari 2022

Op 2 maart start de eerste workshop ‘koken op inductie’ van 2022. In de afgelopen maanden konden deze workshops helaas niet doorgaan in verband met corona.

Bent u benieuwd hoe u kookt op inductie? Of heeft u vragen over koken op inductie en de overstap naar gasvrij koken? Gasvrij Gorecht nodigt u van harte uit voor de workshop ‘koken op inductie’. Tijdens de gezellige workshop maakt u kennis met deze manier van koken. Ook zijn wij aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Over de kookworkshop

Tijdens de kookworkshop kookt u samen met andere bewoners uit de wijk een maaltijd op een inductie kookplaat. U bereidt de maaltijd onder de enthousiaste leiding van Kok Dennis. De workshop duurt ongeveer anderhalf uur en wordt gegeven op Tak van Poortvlietstraat 361, 9602 PJ, Hoogezand. U kunt de maaltijd mee naar huis nemen, maar ook samen opeten.

Coronamaatregelen

Tijdens de workshops houden we ons aan de coronamaatregelen. Op dit moment moet u een geldig coronatoegangsbewijs laten zien bij binnenkomst. Ook moet u een mondkapje dragen tijdens de workshop. U hoeft het mondkapje niet op te houden tijdens het eten. De coronamaatregelen kunnen veranderen. Wanneer dat het geval is, vindt u de huidige maatregelen terug in het aanmeldformulier.

Aanmelding

Meedoen is gratis. Aanmelden kan via onze website www.gasvrijgorecht.nl/kookworkshop of door te bellen naar 06 15 57 50 22.

Heeft u nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@gasvrijgorecht.nl of bel 06 15 57 50 22. .

Graag tot ziens bij een van de kookworkshops!

Meer berichten